Wij beschouwen activiteiten op het vlak van (HR) educatie en publicaties als een van onze kernactiviteiten.

Educatie

Al jaren zijn wij verbonden met het opleiden van nieuwe, jonge HR Professionals, onder andere aan de Hogeschool van Rotterdam (HRO). Graag dragen wij bij door (gast)docentschappen en het verzorgen van collegereeksen, het begeleiden van studenten bij hun afstuderen en het deelnemen aan de examineringen.

Daarnaast organiseren wij seminars en workshop op het HRM terrein of gericht op bredere managementvraagstukken. Dergelijke events organiseren we altijd in samenwerking met of op verzoek van derden.

Publicaties

Rob van den Berg van Goodsign HRM heeft ruim dertig vakpublicaties op zijn naam staan, waaronder twee boeken over digitalisering van HRM.

e-HRM – Inspelen op veranderende organisaties en medewerkers

Dit boek is een eerste verkenning van de mogelijkheden die digitalisering in zich bergt voor de HR functie en de bijdrage en opbrengsten van HRM.

e-HRM – Nu wordt personeelsmanagement eindelijk leuk

Digitalisering van HRM kan de afdeling P&O eindelijk uit haar isolement bevrijden en de betrokkenheid van medewerkers en managers op alle niveaus in de organisatie vergroten.
Het samenspel van alle betrokkenen bij HRM maakt dat personeelsmanagement nu eindelijk leuk wordt! De hoogste tijd.

 

Later in 2018 zal een nieuw boek van de hand van Rob van den Berg uitkomen met zijn visie op en ervaringen met Talent Management.

Een overzicht van alle publicaties kan via de volgende link worden opgevraagd:

Overzicht publicaties